Društvo
Socijalni angažman

Avocons d.o.o. na njemačko-hrvatskom gospodarskom forumu BVMW 2019

Odabrane tvrtke iz Hrvatske i Njemačke održale su sastanak 19.02.2019. u središnjici najveće njemačke Udruge poduzetnika BVMW u Berlinu. Gospođa Kolinda Grabar-Kitarović - predsjednica Hrvatske i gospodin Mario Ohoven - predsjednik BVMW-a otvorili su ovaj značajan susret te naglasili važnost suradnje između njemačkih i hrvatskih tvrtki. Avocons d.o.o. i Avocons GmbH u idealnoj kombinaciji spajaju sve u jednoj tvrtki. Tako su vođeni bitni razgovori sa tvrtkama iz područja energetike, razvoja nekretnina i IT-tehnologija te su konkretne ideje i planovi uzeti u razmatranje.

Avocons d.o.o. je od strane industrije i Hrvatske gospodarske komore - gospodina Barbarića (potpredsjednika) dobio pozitivnu povratnu informaciju za ispravan razvoj projekata - definitivno odličnoj lokaciji, sa pravom namjerom (korektno i orijentirano na budućnost), za realizaciju projekta stanovanja sa stilom i poslugom te zdravstvenog turizma - u Solinu (osobito) - i općenito.

Angažman

Kao dio procesa na dobro pripremljenoj infrastrukturi utemeljenoga regionalnog razvoja zasebnih područja, općina i gradova, održan je s regionalnim, jednako kao i nacionalnim predstavnicima velik broj razgovora o suradnji i zaključeno mnogo partnerskih sporazuma usmjerenih ka podržavanju daljnjega svrhovitog gospodarskog, ekološkog i društvenog razvoja. Cilj tvrtke Avocons je pružanje održive sveobuhvatne društvene potpore Hrvatskoj – također u pogledu procesa demografskih promjena u EU i iz tog procesa nastalih potreba; ustanovljavanje i podržavanje novih ponuda u različitim granama djelatnosti te razvoj poduzetničkih i građevinskih projekata.

Naime, mi poduzećima koja svoje tržište, ili proširenje svoga tržišta, pronalaze u Hrvatskoj, ili ga u budućnosti žele ondje naći, nudimo podršku, pomoć i vodstvo, i to u svim fazama razvoja poduzeća – od formalnog osnivanja tvrtke do pratnje i vođenja provedbe projekta. Osim toga, na osnovi našeg poznavanja regije dajemo prijedloge mogućih rješenja koji provedbu poduzetničkog ili građevinskog projekta čine izvedivom i lakšom.