BLAGOSLOVLJENI
POČECI

Avocons-Croatia započinje nove projekte

Uspješno hrvatsko tržište nastavlja u 2018. godini svoj procvat novom fazom rasta – uz podršku tvrtke Avocons pri razvoju poduzetničkih, investicijskih i građevinskih projekata. Demografskim promjenama, osobito u Njemačkoj, ali i u Europi Avocons se suprotstavlja izgradnjom nekretnina. Stanovanje uz podršku – uzorni dio ekspertize tvrtke Avocons GmbH, u budućnosti će stajati na raspolaganju svima koji žele u svom umirovljeničkom životu uživati u uvjetima smještaja sa pet zvjezdica uz osiguranu punu skrb na području sa mediteranskom klimom. Nakon pomnog istraživanja Avocons je osigurao terene na idealnim mjestima za takve objekte. Bilo u neposrednoj blizini drevnih gradova bivšega Rimskog carstva i/ili na istaknutim mjestima uz samu obalu mora – nekoliko investicijskih objekata već je u izgradnji. Tvrtka Avocons nije štedjela trud da u svoj tim uključi najbolje arhitekte u zemlji, osigura prekrasne terene na najboljim lokacijama i, naravno, uza sve to njeguje besprijekorne suradničke odnose sa rukovodstvima nacionalne i regionalne političke scene.

Prema svojim temeljnim načelima tvrtka Avocons kao poslovni partner tvrtke ili savjetnik pri razvoju poduzetničkog projekta stoji na raspolaganju svakom poduzeću koje želi polje svoje poduzetničke djelatnosti proširiti na tlu Hrvatske. Osim toga stojimo, naravno, uz svakog investitora koji, pored toga što želi dobro uložiti svoj novac, želi biti i sudionik u društveno, ekološki i ekonomski popularnim projektima s odličnom dividendom. I više od toga. Jer i pri slobodnoj, privatnoj kupnji apartmana s 5 zvjezdica – radilo se o apartmanu u sustavu stanovanja s podrškom ili ne – tvrtka Avocons GmbH Berlin, kao i naša podružnica Avocons d.o.o. Split / Hrvatska, pruža vam podršku i savjet.

U ovome času aktualna su ulaganja u stambeni kompleks premijske stambene kvalitete pod nazivom "Solin Residences" u sofisticiranom gradu Solinu. U ponudi su 42 visokovrijedne stambene jedinice u građevnom kompleksu smještenom na atraktivnoj lokaciji na hrvatskoj obali, građenom bez prepreka prolazu osoba s poteškoćama u kretanju, uz ponudu sveobuhvatne opskrbe i njege, poput medicinske skrbi ili restorana – dakle u umirovljeničkom domu iznimnog standarda.

SAZNAJTE VIŠE

Za velike investitore tvrtka Avocons d.o.o. trenutačno razvija još jedan građevinski projekt. U idiličnom ribarskom mjestu Pirovcu bit će 2020. izgrađena turistička nekretnina s inovativnom, kvalitetnom projektnom arhitekturom i jedinstvenim panoramskim pogledom na Jadran. Kompleks nudi čak tri smještajne mogućnosti: od hotela preko apartmanskog bloka do povlaštenog smještaja u vilama – tako da su tu uključene različite ciljne skupine korisnika. Ovaj projekt nimalo nije nalik projektima iz oblasti masovnog turizma – visokovrijedna oprema, otvorena, niska i ekspanzivna metoda gradnje, kao i skladna integracija u susjedni maslinik čine ovo naselje posebnim.

Tvrtka Avocons sada proaktivno savjetovanjem i razvijanjem projekata djeluje i na području visoke tehnologije. Tako su se u Hrvatskoj razvili poslovni odnosi sa poduzetnicima iz područja nanotehnologije, koji svojim aktivnostima dosežu sve do Berlina i Brandenburga (i više u obrnutom smjeru). Dakle, Avocons ne samo da savjetovanjem podržava korporativni razvoj izravno na danom području, nego stvara i nova radna mjesta i potiče povezivanje stručnjaka – omogućuje širenje područja djelovanja za poduzeća iz Njemačke.